Kesätyöpaikat 2020

 

SÄHKÖNJAKELUVERKON RAKENTAMINEN JA KUNNOSSAPITO

Haetaan useita jo valmistuneita tai vielä opiskelevia ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähkövoimatekniikan opintosuunnalta. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähkönjakeluverkkojen ilmajohto- ja kaapelointitöihin.  Paikkoja on avoinna Rovaniemellä, sekä Itä- ja Pohjois-Lapissa.

Tiedustelut

Rovaniemi                          Jarkko Sarajärvi    p. 040 160 2162

Itä-Lappi                              Hannu Koski       p. 040 839 6393

Pohjois-Lappi                    Teemu Kaisanlahti  p. 040 562 4145

SÄHKÖAUTOMAATIO

Haussa opiskelija ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähköautomaation opintosuunnalta tai jo kyseisiltä aloilta valmistunut. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa, sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähköautomaatiotyöhön osana asentajaryhmää. Paikka on avoinna Rovaniemellä. Lisätietoja Timo Räisäseltä,  p. 040 024 1295.

TIETOLIIKENNE

Tarjolla tietoliikennetyötä jo valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Voit olla sähkö- tai tietoliikennepuolen suunnalta joko ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun puolelta. Toivomme sinulta työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia.  Aikaisempi kokemus tietoliikennelaitteiden asennus- ja kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä. Lisätietoja Joonas Oikkoselta, p. 040 167 8242.

SÄHKÖASENNUS

Etsimme opiskelijoita ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun sähköalan opintosuunnalta tai jo opinnoista valmistuneita. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa, sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähköasennustyöhön kokeneemman asentajan ohjauksessa. Paikat ovat avoinna Ivalossa. Lisätietoja Jari Tanhualta p. 040 526 5113.

VARASTO

Haemme työntekijää varastolle. Tehtäviisi kuuluu kuormien purkua ja lastausta trukilla, tavaroiden hyllytystehtäviä, varastokirjanpitoa sekä ostotilausten tekemistä. Tietotekniset perusteesi tulee olla kunnossa ja mahdollinen kaukolämpö-, sähkö- ja kuituverkkotuotteiden tuntemus katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä. Lisätietoja tehtävästä saat Merja Männyltä p. 040 559 8037.

 

Hakemukset kaikkiin tehtäviin pyydämme toimittamaan 29.2.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ellappi.fi

Sähköpostin otsikoksi paikka mitä haet sekä paikkakuntatoive.