Kesätyöpaikat 2022

 

SÄHKÖNJAKELUVERKON RAKENTAMINEN JA KUNNOSSAPITO

Haetaan useita jo valmistuneita tai vielä opiskelevia ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähkövoimatekniikan opintosuunnalta. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähkönjakeluverkkojen ilmajohto- ja kaapelointitöihin.  Paikkoja on avoinna Keski-Lapissa, sekä Itä- ja Pohjois- ja Luoteis-Lapissa.

SÄHKÖAUTOMAATIO

Haussa opiskelija ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähköautomaation opintosuunnalta tai jo kyseisiltä aloilta valmistunut. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa, sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähköautomaatiotyöhön osana asentajaryhmää. Paikka on avoinna Rovaniemellä.

TIETOLIIKENNE

Tarjolla tietoliikennetyötä jo valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Voit olla sähkö- tai tietoliikennepuolen suunnalta joko ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun puolelta. Toivomme sinulta työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus tietoliikennelaitteiden asennus- ja kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä.

SÄHKÖASENNUS

Etsimme opiskelijoita ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun sähköalan opintosuunnalta tai jo opinnoista valmistuneita. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa, sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähköasennustyöhön kokeneemman asentajan ohjauksessa. Paikat ovat avoinna Ivalossa.

VARASTO

Haemme työntekijää varastolle. Tehtäviisi kuuluu kuormien purkua ja lastausta trukilla, tavaroiden hyllytystehtäviä, varastokirjanpitoa sekä ostotilausten tekemistä. Tietotekniset perusteesi tulee olla kunnossa ja mahdollinen kaukolämpö-, sähkö- ja kuituverkkotuotteiden tuntemus katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä.

KAAPELEIDEN KARTOITTAJA

Etsimme kesätöihin kaapeleiden kartoittajaa. Tehtävänäsi on kartoittaa sekä dokumentoida rakennettujen sähkö- ja telekaapelien sijaintitiedot rakennustyömailla yhteistyössä maanrakennusurakoitsijoiden kanssa. Koulutukseltasi olet maanmittaustekniikan opiskelija ammattikorkeakoulusta opintojesi loppuvaiheilta tai vastavalmistunut. Toivomme, että tietyö- ja työturvallisuuskorttisi ovat voimassa. Eduksesi katsotaan 3D Win- ohjelmiston sekä Trimblen- paikannuslaitteiden ja Trimble NIS-käyttökokemus.
Paikka on avoinna Rovaniemellä.

KAAPELINNÄYTTÄJÄ

Työtehtäviisi kuuluu sähkö- ja telekaapeleiden maastonäyttöpalveluiden suorittaminen. Sinulla on soveltuva koulutus esim. sähköalalta.
Toivomme sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia.

Hakemukset kaikkiin tehtäviin pyydämme toimittamaan 28.2.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ellappi.fi

Sähköpostin otsikoksi paikka mitä haet sekä paikkakuntatoive.