Avoimet työpaikat

Tule meille, Lapin johtavaan sähköurakoinnin porukkaan!

 

Työpäällikkö

Etsimme työpäällikköä sähköverkkoyksikköön Kemijärvelle.

Tehtäviisi kuuluvat sähkönjakeluverkkojen rakentamis- ja kunnossapitopalveluiden vetäminen, asiakas- ja alihankintasuhteiden hoitaminen sekä asentajatiimin esihenkilötehtävät. Osallistut myös tarjouslaskentaan oman vastuualueesi osalta.

Työpäällikön rooli edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä esihenkilötehtävään. Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet  työskentelyotteeltasi järjestelmällinen ja itsenäinen. Työn hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. Sähköpätevyys S2 ja S1 luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa. Meillä saat kehittyä ammatillisesti ja tuemme sinua myös hyvillä eduilla.

Lisätietoja saat toimitusjohtajaltamme Mikko Rasilta, p. 050 560 8478

 

Tietoliikennesuunnittelija

Haemme Rovaniemelle tietoliikennesuunnittelijaa.

Työtehtäviisi kuuluu televerkon suunnittelu- ja dokumentointitehtäviä sisältäen mm. maasto- ja kiinteistösuunnittelua sekä sijoituslupien hankkimista.

Eduksesi katsotaan kokemus tietoliikenteeseen liittyvistä asennus- tai suunnittelutehtävistä. Arvostamme kokemustasi suunnitteluohjelmien käytöstä ja sähkösuunnittelun osaamistasi.

Koulutukseltasi voit olla esim. tietoliikenneasentaja tai alan soveltuva AMK-insinööri. Työskentelyotteiltasi olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen,  omaat hyvät ATK-taidot (sujuvaa peruskäyttöä) sekä haluat oppia uutta. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikkasi on Rovaniemellä.

Lisätietoja saat työnjohtaja Toni Hämeenniemeltä, p. 044 5400 484.

 

Hakemukset molempiin tehtäviin tulee toimittaa osoitteella rekrytointi@ellappi.fi 16.2.2024 mennessä.

Osaksi
ammattilais-
tiimiämme?