Avoimet työpaikat

Etsimme parhaillaan joukkoomme

 

Sähköverkkoyksikön työpäällikköä

Tehtäviisi kuuluvat sähkönjakeluverkkojen rakentamisen ja palvelutoimintojen vetäminen, asiakas- ja alihankkijasuhteiden hoitaminen, sekä esimiestehtävät. Osallistut tarvittaessa tarjouslaskentaan.

Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. Sähkötyöpätevyys S2 tai S1 luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Yhteydenotot, toimitusjohtaja Marko Rytilahti, p. 045 126 6004.

 

Sähköautomaatio-asiantuntijaa

Vesihuollon palveluvastaavana olet työhön osallistuva työnjohtaja ja vastaat päivittäisten sähköautomaatiokunnossapitotöiden ja pienurakoinnin organisoimisesta sekä toteuttamisesta vesihuoltolaitoksilla. Vastaat töiden raportoinnista sisäisesti ja tilaajalle tilaajan kunnossapitojärjestelmään. Varallaoloon osallistut kun paikalliskokemuksesi on riittävällä tasolla.

Koulutukseltasi sähköautomaatioasentaja, -teknikko tai -insinööri. Tunnet vesihuoltoalan erityisvaatimukset sekä sähköautomaatiokunnossapidon ja sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 5 vuotta. Kokemuksesi urakoinnista katsotaan eduksesi.

Yhteydenotot, työpäällikkö Henri Jokkala, p. 040 167 6875.

 

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy 21.01.2022 ja hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen rekrytointi@ellappi.fi.

Osaksi
ammattilais-
tiimiämme?