Tietoa Ellapista

Ellappi on sähköurakointiyhtiö, joka palvelee monipuolisesti Pohjois-, Keski- ja Itä-Lapissa. Olemme kokonaispalveluita tarjoava ratkaisutoimittaja, ja palveluihimme kuuluvat sähköverkkojen rakentaminen, huolto ja ylläpito sekä sähköautomaatio- ja tietoliikennetyöt. Teemme myös katu- ja ulkovalaistuksia, aurinkopaneeliasennuksia sekä sisäasennuksia.

Asiakkaidemme käytössä on yli 60 sähköalan ammattilaisen osaaminen. Työmme laatu ja tekijöidemme pätevyys ovat korkealla tasolla, ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme kaikilla sähköurakoinnin osa-alueilla. Kattavien resurssiemme sekä laajan toiminta-alueemme ansiosta palvelukykymme on joustava ja monipuolisiin tarpeisiin vastaava.

Palvelemme kattavasti energia- ja vesiyhtiöitä, julkista sektoria, tietoliikenneverkkotoimijoita, teollisuutta, rakennuttajia sekä alihankkijoita.

Ellapin tausta ja omistajat

Ellappi Oy perustettiin 1999, tällöin Inergia Oy:n ja Utsjoen Sähköosuuskunnan puoliksi omistamana. Yhtiö on perustamisestaan lähtien vastannut osakkaiden harjoittamasta sähköurakointitoiminnasta ja jakeluverkon huollosta, kunnossapidosta sekä rakentamisesta.

2018 oli suurten muutosten ja merkittävän kasvun vuosi, kun Inergia Oy, Utsjoen Sähköosuuskunta, Koillis-Lapin Sähkö Oy ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy keskittivät sähköurakointiliiketoimintansa yhteen yhtiöön – Ellappiin. Yhtiöt jatkavat Ellapin omistajina, ja Ellappi tuottaa palveluita omistajayhtiöidensä sähköverkkoihin. Liiketoimintajärjestely toteutettiin 1.1.2018.

 

Henkilökuntaa yli

70

Turvaamme sähköt yli

50000

asiakkaalle

Toimialueemme

Vastuullamme

6000

km verkko