Vakituiset tehtävät ja kesätyöpaikat 2023

 

VAKITUISET TYÖPAIKAT 

Valokuituasentaja

Voit olla joko työurasi alkutaipaleella oleva nuori asentaja tai kokenut ammattilainen. Pääasiassa urakoimme valokaapeliverkkoja ja vieläpä niitä kuuluisia kuituhitsaushommia. Työtehtäviin voi kuulua myös sähköasennustöitä kokemuksen mukaan. Hakijoilta odotamme reippautta ja oma-aloitteisuutta, reissutyövalmiutta sekä sähköasentajan koulutusta ja/tai valokuituasentajan koulutusta, kuvienlukutaitoa ja kokemusta kuitukaapelien hitsauksesta. Työhönottopaikkana on Rovaniemi.

 

Verkostoasentaja

Tehtäviisi verkostoasentajana kuuluvat sähkön 0.4 – 45 kV jakeluverkostojen rakentamisen, kunnossapidon ja viankorjauksen tehtävät sekä maakaapeli- että ilmajohtoverkoissa. Olet
ammattitaitoinen tuloksentekijä, jolla on myös asiakaspalveluasenne kohdallaan. Omaat soveltuvan koulutuksen ja työkokemusta.

Toimipaikkasi on Enontekiö, Kemijärvi, Ivalo tai Rovaniemi.

 

KESÄTYÖPAIKAT 2023

Sähkönjakeluverkon rakentaminen ja kunnossapito

Haetaan jo valmistuneita tai vielä opiskelevia ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähkövoimatekniikan opintosuunnalta. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähkönjakeluverkkojen ilmajohto- ja kaapelointitöihin.  Paikkoja on avoinna Enontekiöllä, Kemijärvellä, Ivalossa sekä Rovaniemellä.

Varastotyöntekijä

Haemme työntekijää varastolle. Tehtäviisi kuuluu kuormien purkua ja lastausta trukilla, tavaroiden hyllytystehtäviä, varastokirjanpitoa sekä ostotilausten tekemistä. Tietotekniset perusteesi tulee olla kunnossa ja mahdollinen kaukolämpö-, sähkö- ja kuituverkkotuotteiden tuntemus katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä.

Valokuituasentaja

Tarjolla tietoliikennetyötä jo valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Voit olla sähkö- tai tietoliikennepuolen suunnalta joko ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun puolelta. Toivomme sinulta työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus valokuitu asennus- ja kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä.

Kaivinkoneen apumies

Etsimme työntekijää kaivinkoneen avuksi.  Työtehtäviisi kuuluu kaapeleiden asentaminen kaivettuun ojaan. Toimit tehtävässäsi kaivinkonekuljettajan ”silminä” kaivannossa ja ohjaat kaivuun sujumista. Kaivuusuunnitelmien tulkintaan perehdytetään.  Eduksesi katsotaan reipas sekä oma-aloitteinen työote.  Paikka on avoinna Rovaniemellä.

Kaapeleiden kartoittaja

Etsimme kesätöihin kaapeleiden kartoittajaa. Tehtävänäsi on kartoittaa sekä dokumentoida rakennettujen sähkö- ja telekaapelien sijaintitiedot rakennustyömailla yhteistyössä maanrakennusurakoitsijoiden kanssa. Koulutukseltasi olet maanmittaustekniikan opiskelija ammattikorkeakoulusta opintojesi loppuvaiheilta tai vastavalmistunut. Toivomme, että tietyö- ja työturvallisuuskorttisi ovat voimassa. Eduksesi katsotaan 3D Win- ohjelmiston sekä Trimblen- paikannuslaitteiden ja Trimble NIS-käyttökokemus.
Paikka on avoinna Rovaniemellä.

Kaapelinnäyttäjä 

Työtehtäviisi kuuluu sähkö- ja telekaapeleiden maastonäyttöpalveluiden suorittaminen. Sinulla on soveltuva koulutus esim. sähköalalta.
Toivomme sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Paikka on avoinna Rovaniemellä.

 

Hakemukset kaikkiin tehtäviin pyydämme toimittamaan 31.3.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ellappi.fi. Käsittelemme hakemuksia hakuajan ollessa käynnissä. 

Sähköpostin otsikoksi paikka mitä haet.