Sähköurakoinnin päällikkö

Etsimme tällä hetkellä kasvuamme tukemaan tavoitehakuista ammattilaista, sähköurakoinnin päällikköä.

Toimipaikka Lapin alueella. Vastuullasi on kiinteistösähköurakoinnin tarjouslaskenta, projektien suunnittelu ja johtaminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tulosvastuullisista tehtävistä urakointiliiketoiminnan parissa, sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja vastuullinen. Arvostamme myös kokemustasi paloilmoitintöistä. Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja mielellään S1-pätevyys.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä ja olla mukana Ellapin ammattitaitoisessa porukassa kehittämässä Lapin johtavan sähköurakoitsijan toimintaa edelleen.

Lisätietoja saat Ellappi Oy:n toimitusjohtaja Marko Rytilahdelta, p. 045 12 66 004, marko.rytilahti@ellappi.fi. Hänet tavoitat parhaiten 20.4. kello 12 – 14 ja 24.4. kello 10 – 12.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 27.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen marko.rytilahti@ellappi.fi otsikolla ”Sähköurakoinnin päällikkö”.