Kesätyöpaikat 2021 uusi

SÄHKÖNJAKELUVERKON RAKENTAMINEN JA KUNNOSSAPITO

Haetaan useita jo valmistuneita tai vielä opiskelevia ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähkövoimatekniikan opintosuunnalta. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähkönjakeluverkkojen ilmajohto- ja kaapelointitöihin.  Paikkoja on avoinna Keski-Lapissa, sekä Itä- ja Pohjois-Lapissa.

Tiedustelut

Rovaniemi     Olli Aikio                    p. 040 701 4856/040 688 5355

Kemijärvi       Hannu Koski              p. 040 839 6393

Ivalo              Teemu Kaisanlahti     p. 040 562 4145

 

SÄHKÖAUTOMAATIO

Haussa opiskelija ammattikoulun, ammattikorkeakoulun tai yliopiston sähköautomaation opintosuunnalta tai jo kyseisiltä aloilta valmistunut. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa, sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähköautomaatiotyöhön osana asentajaryhmää. Paikka on avoinna Rovaniemellä. Lisätietoja Hannu Turuselta p. 040 024 1295.

TIETOLIIKENNE

Tarjolla tietoliikennetyötä jo valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Voit olla sähkö- tai tietoliikennepuolen suunnalta joko ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun puolelta. Toivomme sinulta työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia.  Aikaisempi kokemus tietoliikennelaitteiden asennus- ja kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä. Lisätietoja Joni Hakola, p.  040 723 2622.

SÄHKÖASENNUS

Etsimme opiskelijoita ammattikoulun tai ammattikorkeakoulun sähköalan opintosuunnalta tai jo opinnoista valmistuneita. Hakijalta toivotaan sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa, sekä B-ajokorttia. Tehtävänäsi on osallistua sähköasennustyöhön kokeneemman asentajan ohjauksessa. Paikat ovat avoinna Ivalossa. Lisätietoja Jari Tanhualta p. 040 526 5113.

VARASTO

Haemme työntekijää varastolle. Tehtäviisi kuuluu kuormien purkua ja lastausta trukilla, tavaroiden hyllytystehtäviä, varastokirjanpitoa sekä ostotilausten tekemistä. Tietotekniset perusteesi tulee olla kunnossa ja mahdollinen kaukolämpö-, sähkö- ja kuituverkkotuotteiden tuntemus katsotaan eduksesi. Paikka on avoinna Rovaniemellä. Lisätietoja tehtävästä saat Merja Männyltä p. 040 559 8037.

KAAPELEIDEN KARTOITTAJA

Etsimme kesätöihin kaapeleiden kartoittajaa. Tehtävänäsi on kartoittaa sekä dokumentoida rakennettujen sähkö- ja telekaapelien sijaintitiedot rakennustyömailla yhteistyössä maanrakennusurakoitsijoiden kanssa. Koulutukseltasi olet maanmittaustekniikan opiskelija ammattikorkeakoulusta opintojesi loppuvaiheilta tai vastavalmistunut. Toivomme, että tietyö- ja työturvallisuuskorttisi ovat voimassa. Eduksesi katsotaan 3D Win- ohjelmiston sekä Trimblen- paikannuslaitteiden ja Trimble NIS-käyttökokemus.
Paikka on avoinna Rovaniemellä ja lisätietoja tehtävästä antaa Joni Hakola p.040 723 2622.

KAAPELINNÄYTTÄJÄ

Työtehtäviisi kuuluu sähkö- ja telekaapeleiden maastonäyttöpalveluiden suorittaminen. Sinulla on soveltuva koulutus esim. sähköalalta.
Toivomme sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tieturvakorttien voimassaoloa sekä B-ajokorttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Hakola p. 040 723 2622

 

Hakemukset kaikkiin tehtäviin pyydämme toimittamaan 28.2.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ellappi.fi

Sähköpostin otsikoksi paikka mitä haet sekä paikkakuntatoive.