Mittariasentaja

Mittarinasentajan työtehtäviin kuuluu sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotöitä.

Kohteet sijaitsevat asiakkaiden tiloissa ja asentaja ottaa itsenäisesti yhteyttä asiakkaisiin, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen. Koulutuksesi on sähköalalta ja työkokemuksesi sähköalan työtehtävistä katsotaan eduksesi.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää perustaitoja tietojärjestelmien käytöstä ja vähintään B-ajokorttia. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja  kykyä yksintyöskentelyyn. Työhön sisältyy työkohteissa käymistä muillakin paikkakunnilla, joten reissuhalukkuus katsotaan eduksi. Halu oppia uutta katsotaan eduksesi, sillä Ellapilla on mahdollisuus tehdä monipuolisesti myös muita työtehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja sijaitsee Rovaniemellä.

Ellappi Oy toimii laajasti Lapin alueella ja tarjoamme työntekijöillemme työhyvinvointia tukevia etuja, kuten työsuhdepyöräedun, liikunta-, kulttuuri tai hierontasaldoa käyttöösi sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan.

Lisätietoja saat palvelupäällikkö Juha-Matti Mursulta p.040-514 7193  tai yksikönpäällikkö Olli Aikiolta p. 040-688 5355. Hakemukset osoitteella rekrytointi@ellappi.fi 10.3.2024 mennessä.