Projektipäällikkö

 

Projektipäällikön työtehtäviin kuuluu toimistotyön lisäksi työmaapalavereiden johtaminen sekä muut työmaakäynnit, jotka edellyttävät liikkumista autolla viikottain.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta tai vastaavan työkokemuksen kautta hankittu osaaminen.  Voit olla jo edistynyt projektiosaaja tai projektipäällikön uran alussa oleva tekijä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tietoliikenne-, sähköverkko-,  tai maarakentamisen projektinvetotehtävistä.  Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja sitä että saat vietyä asiat jämäkästi maaliin.

Työsuhde on vakituinen ja sijaitsee Rovaniemellä.

 

Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Joni Hakolalta p. 040 723 2622. Hakemukset osoitteella rekrytointi@ellappi.fi 5.4.2024 mennessä. Haastattelemme hakuajan ollessa menossa.

Ellappi Oy toimii laajasti lapin alueella ja tarjoamme työntekijöillemme työhyvinvointia tukevia etuja, kuten työsuhdepyöräedun, liikunta-, kulttuuri tai hierontasaldoa käyttöösi sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan.  Ja kaikki tämä osaavan ja mukavan työporukan lisäksi 😊