Sähköverkkopalveluiden työpäällikkö

Vastaat kokonaisvaltaisesti sähköverkkopalvelu – yksikön kannattavasta toiminnasta, kehityksestä ja kasvusta.  Tehtäviisi kuuluvat projektien ja palvelutoiminnan vetäminen, asiakas- ja alihankkijasuhteiden hoitaminen, tarjouslaskentaa sekä esimiestehtävät.

Ymmärrät hyvin toimialaa, asiakastarpeita sekä alan liiketoiminnallisia rakenteita.  Olet oma-aloitteinen ja kehitysmyönteinen toiminnassasi ja innostat koko tiimiä onnistumaan ja tekemään parhaansa. Työskentelet mielellään monipuolisessa tehtävän kuvassa ja hallitset useita yhtäaikaisia projekteja, mitkä sisältävät numeroiden pyörittelyä, aikatauluja sekä ennen kaikkea vuorovaikutteisia ihmiskontakteja.

Koulutukseltasi olet todennäköisesti sähkövoimatekniikan insinööri ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. S1-pätevyys ja kokemus urakka- ja tarjouslaskennasta luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa. Meillä saat kehittyä ja kasvaa ammatillisesti ja tuemme sinua myös hyvillä henkilökohtaisilla eduilla. Tule meille, Lapin johtavaan sähköurakoinnin porukkaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS konsultti Heidi Takala puh. 0400 761070, heidi.takala@mps.fi  sekä Ellappi Oy:n toimitusjohtaja Marko Rytilahti, puh. 045 12 66 004 marko.rytilahti@ellappi.fi.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 31.12.2020 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Liitä myös mukaan hakemuksesi ja CV:si.